Malo naše istorije...

Zubotehnicku laboratoriju “DentLabor” osnovao je Živojin Milosavljevic davne 1987. god. što je cini jednom od prvih privatnih zubotehnickih laboratorija u Beogradu, odnosno Srbiji. Živojin Milosavljevic završio je zubotehnicku školu u Beogradu 1968.god. i od tada se u potpunosti posvetio radu i usavršavanju u oblasti zubne tehnike. O tome svedoce brojne diplome specijalistickih kurseva renomiranih proizvodjaca dentalne opreme i materijala i renomiranih i priznatih ustanova kod nas (Stomatološki fakultet Beograd, VMA), ali i ogroman broj doktora stomatologije sa kojima se u svom radu susretao i saradjivao. Svoje veliko iskustvo i znanje prenosi svom mladjem sinu Marku, koji je aktivno ukljucen u sve poslove laboratorije od 1993.god. Kada je diplomirao u Zubotehnickoj školi u Beogradu. Marko je kao i njegov otac pravi zaljubljenik u svoj posao i iskusan profesionalac.

Nakon završenog stomatološkog fakulteta u Beogradu, stariji sin Vladimir otvara privatnu stomatološku ordinaciju, cime se ostvaruje težnja da se pacijentima pruži kompletna i najkvalitetnija moguca usluga iz oblasti stomatologije.

Stomatološka ordinacija okuplja tim iskusnih strucnjaka svih specijalnosti na celu sa dr.Vladimirom Milosavljevicem. Najnovije metode lecenja, pracenje trendova savremene stomatološke prakse, korišcenje najkvalitetnijih materijala uz pristupacne cene garant su uspeha stomatološke ordinacije “Milosavljevic”

Takodje, Živojin Milosavljevic je jedan od osnivaca “Udruženja privatnih zubnih tehnicara” i njegov aktivni clan do današnjih dana. Njegove aktivnosti u okviru udruženja uvek su bile usmerene ka afirmaciji zubne tehnike kao zanimanja i zubnog tehnicara kao zdravstvenog radnika.

 

  • beli zubi
  • beli zubi
  • beli zubi

© stomatologmilosavljevic.rs